Arrow
Arrow
Slider

detttkofa22makineri per pastrim2letra higjeniketepiha me logote tjeraa

 

 

 

 

Rreth Shkel e Shko


PER ÇDO PROBLEM TË PASTRIMIT, NE KEMI ZGJIDHJE PËR JU
 
 
 
 

shkelshkoHomeperne

Shkel e Shko - gjithonë lider në pajisje për pastrim dhe inovacion në fushen e pastrimit. 

 

  • tick Mbështetja e biznesit tuaj me produkte që përmirësojnë shëndetin e punonjësve dhe konsumatorëve 
  •     
  • tick Zgjidhje të përshtatura nëpër segmente të shumëfishta

 

  • tick Inovacioni kryesor i kompanise u fokusua në zgjidhjen e problemeve tuaja

 

 

 

me shume butoni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

February 03, 2018

Lavanderia

in Serviset

by Super User

February 03, 2018

Enëlarsja

in Serviset

by Super User

September 10, 2017

Aromatizimet

in Serviset

by Super User

 

 

 

 

PARTNERËT 

 

 

Image 1
Image 2
Title 3
Title 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12
Image 13
Image 14
Image 15