asUdhëzime për përdorim: Makina larëse automatike - zgjidhni një
program të shkurtër. Pasi që makina të jetë e mbushur me ujë,
derdhni zbardhues në larjen kryesore.
Për zbardhjen me dorë - 100 ml zbardhues në 5 litra ujë të ftohtë.
Rrobat të lihen 10 minuta në perzierje dhe të shpëlahen me uje
Dozimi: 3 deri në 25 ml. për 1 kg lavanderi të thatë
Përbërësit: Hypochlorite natriumi 15-30% alkali